Consultanță Rep. Moldova

Partenerii noștri

Schön Kliniken

Schön Klinik este specializat pe ortopedie, neurologie, chirurgie, psihosomatică și medicină internă si oferă posibilitatea asistenților medicali generaliști de a profesa în una din cele 26 de locații.

Clinicile Schön Klinik sunt toate situate în locații extrem de frumoase. Pentru partenerul nostru fiecare asistent medical este unic și valoros. Fii și tu parte din echipa Schön Kliniken, aplică acum prin programul EU-Nursing!

Median Kliniken

Ingrijirea medicală de primă clasă este punctul lor forte si ofera cele mai înalte standarde de calitate. Cu echipe interdisciplinare extrem de competente, asigură dezvoltarea continuă a candidatiilor EU-Nursing.

Pentru asistentii medicali generalisti din cadrul proiectului EU-Nursing, accentul este pus pe recâștigarea abilităților, astfel încât  să poată trăi și lucra din nou independent. MEDIAN oferă servicii de sănătate în toată Germania, de la tratament acut la prevenție.

Dacă sunteți interesat să lucrați ca asistent medical generalist la MEDIA Kliniken, programul de EU-Nursing te poate ajuta si poti profesa pe:

  • Ortopedie
  • Psihosomatică
  • Cardiologie
  • Metabolice
  • Gastroenterologie
  • Pediatrie și medicină adolescentină, precum și familii

Universitätsklinikum Eppendorf

Prezinta toate domeniile medicinei moderne si o componenta importanta a activitatii spitalului universitar este activitatea de cercetare care vizeaza dezvoltarea unor metode inovatoare de diagnostic si tratament.

Principalele obiective stiintifice ale spitalului includ neurobiologia, oncologia, exminarea sistemului cardiovasculator, bolile infectioase si inflamatorii.

Spitalul se distinge nu numai prin asistenta medicala de prima clasa, echipamente tehnice avansate, ci si prin infrastructura moderna si atitudine prietenoasa fata de catre intregul personal medical.

Vrei sa lucrezi pe postul de asistent medical generalist la Universitätsklinikum Eppendorf? Atunci EU-Nursing te poate ajuta!

Vivantes Berlin

Fiind o companie de spitale diversă, Vivantes oferă suma tuturor posibilităților de a face viața mai buna pentru asistentii medicali din cadrul programului EU-Nursing.

Rețeaua de sănătate Vivantes Berlin variază de la obstetrică, recuperare, dependență și terapie prin artă la centrul mamar și unitatea de îngrijire paliativă prin cele 8 locatii ale sale.

Vivantes apreciază valoarea angajaților si ofera multe avantaje cum ar fi echilibrul vieții de familie cu viața profesională, continuarea educației și formarea profesionala.

Dacă sunteți interesat să lucrați ca asistent medical generalist la Vivantes Berlin, programul de EU-Nursing iți vine în ajutor.

Universitätsklinikum Jena

Are peste 5.600 de angajați în cele 26 de clinici și policlinici. Acesta oferă în mod regulat educație și formare continuă gratuită, precum și oportunități de calificare angajaților săi.

Spitalul Universitar Jena asigură schimb constant cu experți internaționali pentru asistenții medicali din cadrul programului EU-Nursing. Este un angajator atractiv pentru asistenții medicali generaliști fiindcă le oferă mai multe beneficii precum oportunități de cercetare si salariu motivant.

Dacă vrei să faci parte și tu din familia Spitalul Universitar Jena aplică acum prin programul EU-Nursing!

Universitätsklinikum Mainz

Fiind o rețea de aproximativ 60 de clinici, Universitätsklinikum Mainz permite instruire și formare continuă într-o gamă largă de profesii medicale.

Pentru toți asistenții medicali generaliști interesati de învățare continuă si performanta in profesia lor, Universitätsklinikum Mainz deschide larg ușile.

Angajații Universitätsklinikum Mainz lucrează la un singur scop: “Cunoștințele noastre pentru sănătatea dumneavoastră”. Dacă și tu ai același scop, programul EU-Nursing iți vine în ajutor! 

Städtisches Klinikum München

Fiind furnizor de servicii medicale Clinica din München oferă îngrijire la cel mai înalt nivel în cele cinci locații din Bogenhausen, Harlaching, Neuperlach, Schwabing și Thalkirchner Straße.

Ca spital al orașului, Clinica din München oferă asistenților medicali generaliști numeroase domenii interesante de aplicare și perspective diverse de lucru și dezvoltare în mai mult de 60 de departamente specializate. Deveniți parte a echipei acestei clinici în inima orașului München.

Dacă sunteți interesat să lucrați ca asistent medical generalist la Clinica din München, programul de EU-Nursing iți vine în ajutor!

Helios Kliniken

La Helios, există multe moduri interesante de a activa, de a învăța o profesie și de a pune în aplicare idei personale de carieră. Colaborarea noastră permite asistenților medicali generaliști să beneficieze de perspective profesionale și personale într-un mediu de lucru prietenos și interesant.

Prin intermediul programului EU-Nursing veți găsi mediul de lucru potrivit pentru cariera dumneavoastră în  Helios Kliniken unde vă  veți forma continuu în funcție de dorințele individuale. Dacă crezi că Helios Kliniken este locul potrivit pentru tine, programul EU-Nursing îți vine în ajutor !

Asklepios Kliniken

Organizația Asklepios Kliniken acoperă toate domeniile serviciilor medicale avînd clinici de îngrijire maximă, primară, regulată și terțiară, precum și clinici specializate pentru anumite discipline care tratează pacienții cu afecțiuni definite. Lanțul de clinici Asklepios are un stil de management ce se bazează pe apreciere, motivație și respect către angajații săi.

În calitate de angajator responsabil, Asklepios Kliniken oferă echipamente moderne la locul de muncă, cele mai noi dispozitive tehnice, precum și  metode moderne de diagnosticare și terapeutice, pentru a se asigura că angajații săi pot oferi pacienților tratament profesional.

Universitätsklinikum Augsburg

Oferă aproape toate disciplinele de medicină sub un singur acoperiș, cărei începuturi datează din 1852. Spitalul Universitar din Augsburg cuprinde un total de 23 de clinici și trei institute, precum și alte zone și centre de tratament medical.

Asistenții medicali generaliști care doresc să lucreze aici, vor avea parte de  locuri de muncă sigure și atractive, de obiectivele pe care vrem să le atingem, de frumosul oraș Augsburg – și de ofertele noastre de locuri de muncă.

Dacă doriți să faceți parte dintr-o echipă interesantă, împlinită și foarte semnificativă , atunci aplică prin programul EU-Nursing!